torsdag 22 september 2011

Olé

Sitter som vanligt och pluggar, tenta på måndag. Igen. Innan dess drar vi på bröllop. Om precis ett dygn landar planet i Barcelona där bröllopet äger rum. Flärd i en annars ordinär vardag. Mycket kul väntar, ändå känns det lite vemodigt inför resan. Lillebror är nämligen den enda av oss fyra som inte kommer med. Ett högst genomtänkt och riktigt beslut. Ingen miljö som passar en liten, då har han det bättre här hemma med mormor. Det vet jag rent rationellt. Känslomässigt är det så klart annat. Dotter däremot, laddad till tusen på flyg, fest, bad och kusinerna. Ska försöka koppla bort katastroftankarna nu, göra mig lite snygg och redo för högsommarvärme och fest.

3 kommentarer:

TuvaMinnaLinn Vintage (a love story) sa...

Har också tenta på måndag...pepp pepp!

Tove Kungsholmen sa...

Så resonerade vi när vi åkte ner till Rivieran på bröllop häromveckan. Det visade sig vara helt rätt, en vuxenvärld som inte hade passat lillebror. Och egentid med mormor som han också fick är ju lyx i deras värld, de har aldrig haft henne för sig själv som storasyster haft.

Ha det fint i Barca och lycka till på tentan!

MammaCita sa...

TuvaMinnaLinn: hoppas tentan gick bra! själv insåg jag att jag var tvungen att hoppa den. uppstigning 02.45 för flyget hem gjorde ingen bra tentaskrivare!

Tove: Tack, det var en fantastisk helg! Precis som du skriver; från mitt perspektiv var det jobbigt att lämna men sett från hans och mormors perspektiv var det en ju en hit! Som andra barnet har de där tillfällena inte blivit till lika ofta som med dotter. nu fick de chansen att verkligen hänga!