torsdag 24 november 2011

I bildEn liten sjuk och en vab-dag. Inte mig emot att stanna hemma idag och ta ett varv runt viken. Skolan bjuder aldrig på semesterdagar. Samtidigt, det fina med att vara student är att jag är ledig lite som det passar. Mig alltså.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastiska bilder!

Joanna sa...

det jag saknar med skolan:
att kunna ta mig lediga dagar trots att det inte står så i schemat.
när jag kände att livet gick för fort (hohoho, som om jag hade någon aning, singel och utan barn då, och väldigt mkt på eget ansvar-kulturstudier) kunde jag strunta i skolan några dagar och det värsta som hände var väl att jag fick göra en extra inlämningsuppgift.

det saknar jag nu när 8-17-jobb maler på måndag till fredag och man bara har så få timmar att hämta sig och hålla undan och styra upp osv osv.
när någon föreslår fika eller bio skrattar jag nästan – hur skulle jag kunna prioritera bio när jag måste ta mig i kragen för att orka byta underkläder?

MammaCita sa...

Åh, been there, i kontorsjobbträsk. Och med den erfarenheten uppskattar jag de här pluggåren något oerhört! Det bästa är nog att kommande yrkesliv erbjuder jobb alla möjliga tider på dygnet, jag måste vara en av få som faktiskt ser det som en fördel.