onsdag 24 augusti 2011

Det senasteTänk om det var min sista föräldralediga dag någonsin idag? Hade prestationsångest över vad vi skulle göra som gran finale. Struntade tillslut i storslagna planer och gjorde tvärt om. Eller snarare det som lillebror gillar bäst - att bara vara. Hängde i lekstugan på gården, lagade fiskbullar till lunch, sov tillsammans i en kram och gick till torget för att äta glass och jordgubbar. Storslaget på lillebrors vis och en väldigt fin sista hemmadag.

3 kommentarer:

Tove Kungsholmen sa...

Låter som en fin dag. Och man kan alltid sno åt sig dagar som känns som föräldraledighet, helger/VAB/dagar utan plugg.

Läste ikapp en bra bit och måste fråga; hur går det med joggandet?

Madlar sa...

När barnen får bestämma mys är det sällan storslagna utflykter, påkostade nöjesparker eller flygresa till fjärran land. Nej, det kan vara en skogspromenad o leta svamp, fika i en skogsbacke o bara vara tillsammans. Enkelt, nära o alldeles ljuvligt.

MammaCita sa...

Tove - Det är sant! Det är nog den enda förmånen vi stundenter har...

Hehe, kul att du frågar om joggen. Jo tack, det går bra. Har faktiskt lyckats att hålla två till tre gånger alla veckor utom den här.

Förresten, är nyfiken, blev det sska för dig nu till hösten?

Madlar - Precis. Det där med storslagna aktiviteter gör vi nog mest för att vi vuxna tycker det är kul. Kan iofs vara skönt att komma bort från den vanliga lekparken då och då...