onsdag 27 april 2011

BCN d. 2&3Så kom vi hem. En nybliven 29-åring, en lika ny 30-åring, en fyraåring som konstaterar att hon "älskar att resa" och en ettåring som bara hängde på. Fast med tanke på alla "ooooj" över flygplan, fiskar och hajar på stora aquarium och sin första frukostbuffé, var det säkerligen en stor upplevelse även för lillebror. Något som inte kom hem var min iPhone, min "inte kan leva utan". Men det vill jag helst bara glömma. Med det glömt - en väldigt bra resa!

3 kommentarer:

Alex sa...

å så härligt! vill också.

Tove Kungsholmen sa...

Härligt! Får för mig att det låter som en bra grej på pappret, weekendresa med båda barnen, men att det inte skulle vara lika härligt IRL. Du motbevisar det=bra!

Vet inte om jag svarade men jo, jag sökte ssk. Valde KI som förstahandsval, primärt för enveckaspraktiken men också för att jag ju redan pluggar där. Ångrar mig nu lite ändå att jag inte tog Sophiahemmet. Låter kanske löjligt men jag är så less både på Flempan och pendlandet dit att jag snart blir galen...

MammaCita sa...

Alex - Härligt var det verkligen! Kan verkligen rekommendera Barcelona som ett både barn- och vuxenvänligt resmål. Åk om ni har chansen!

Tove - Haha! Skönt att höra! Det var några som undrade varför vi valde att åka på storstadssemester med barnen och om de verkligen kunde uppskatta det. Saken är den att vi vuxna i sällskapet inte tycker sol- och badresor inte är så kul. Och vad det gäller barnen tror jag att det går att hitta roliga aktiviteter för dem, strand som stad.

Roligt att du sökte! Läget och pendlandet är kanske inte det roligaste men jag uppskattar och peppas av närheten till det stora universitetssjukhuset, där saker händer. Nu vet jag inte alls om det stämmer men det verkar vara lugnare (nackdel enl. mig) på Sophia och RK och Ersta, långt ifrån verkligheten liksom. Bara min känsla...