söndag 20 juni 2010

Sittandes vid datorn som så många gånger förr

När lillebror sover och övriga i familjen är ute hamnar jag ofta här, sittandes framför datorn med dålig hållning. I morgon åker vi till Öland och jag borde verkligen passa på att plocka undan och packa medan han sover. Gick en sväng genom lägenheten för att göra en bedömning av läget, sen satte jag mig här eftersom det var för mycket. En jobbig röra och en tvättkorg full av smutstvätt. Dessutom la jag plötsligt märke till lägenhetens alla skavanker och började tänka på hur mycket vi har att göra innan vi ska sälja. Blev alldeles matt och bara tanken på att vika ihop ett par strumpor blev oövervinnerlig. Därför hamnade jag här.

3 kommentarer:

Alexandra sa...

ha ej ångest. Man måste få hämta andan.

Fin du är i håret. Det blev ju verkligen skitbra det där!

Lisa sa...

Åh, den där mattheten över alla "borden" och "måsten". Den är min närmaste vän, helt ofrivilligt från min sida dock. Tänker att hon försvinner om jag ignorerar henne.

MammaCita sa...

Tack för hårkomplimangen! Tycker också att det blev himla bra. Borde vart blond av naturen för jag passar faktiskt bättre i färgat än i det naturliga.

Det där med borden och måsten. Jag har lärt mig (verkligen jobbat på) att inte stressa upp mig i såna situationer. Allt har sin tid. Slösurftid och städtid. Menar, man vet ju att det blir gjort förr eller senare, men kanske inte precis då man saknar orken.