tisdag 25 maj 2010

Laddade tvättstugan

Andra gången på kort tid som vår tvättid blivit snodd. Få saker gör mig så arg. En tvättid för en barnfamilj är fasiken helig och inget man kapar bara så där! Vi har ett stort badrum och skulle kunna ha egen tvättmaskin om vi vill. Men då måste vi göra om, dra rör och skaffa dusch istället för det uppskattade badkaret. Suck. Orka... Sen vet man ju aldrig hur länge vi blir kvar här. Drar vi snart är det ingen idé.

2 kommentarer:

Alexandra Reichler sa...

Det var det värsta! Du borde gå dit och bjuda på en högläsning av det här inlägget.

Vi var förresten i Årsta i dag och kollade in lite lägenheter igen. Bla den du gillar. Den är fin den. Hoppas vi får den.

Om ni drar? vad har ni för planer?

MammaCita sa...

Ja, en av de finaste i Årsta tror jag, den på Hjälmaren. Skulle verkligen kunna tänka mig en sådan lägenhet men vi är inte riktigt redo att flytta just nu.

Vi avvaktar mitt framtida jobb, för det är det som kommer avgöra var vi hamnar. Allra helst vill vi vara kvar i Årsta men bo lite större. Tänker dock söka jobb lite var stans, såna som verkar intressanta. Skulle jag få ett bra erbjudande får vi ta ställning till om det är värt en flytt. Vi tänker framförallt på dotters förskola som vi ogärna lämnar.

Lycka till i budgivningarna!