tisdag 16 december 2008

Till er

Kära läsare. Det har blivit lite väl tyst här inne. Inte från mig men från er andra. Några av er är redan flitiga och kommenterar men eftersom halva grejen med bloggandet är dialogen vore det kul om fler vågade säga hej. Jag vet att ni finns för vet ni, jag har ett ganska detaljerat statistikverktyg. Bli inte rädda nu. Jag skäller inte på er, bara uppmanar till kontakt. Det blir så mycket roligare då!

7 kommentarer:

Hanna sa...

Jag är alltid här!
Jag är inte så flitig på att kommentera, men jag är här. Hej!

MammaCita sa...

Å du tillhör minsann en av de flitigaste! Jag sitter här och tycker lite synd om mig. På väg att bli sjuk och alldeles ensam, så det var roligt att få ett "hej" i varje fall!

Flygarn sa...

Hej! Jag har hittat din blogg via Hanna så jag tittar in och läser ibland. Tänker att jag skulle kunna sno din önskelista rakt av. Mina converse har oxå gått sönder samt att jag skulle kunna döda för en josef frankväska.

MammaCita sa...

Nämen hej Flygarn! Alltid kul med en ny läsare som presenterar sig. Välkommen hit!

Lustigt med önskelistan. Då håller vi tummarna på julafton då!

Nadja sa...

Hej! Jag laser din blogg ofta och mycket, men har aldrig kommenterat forut. Jag tycker bloggen ar skitbra, men ar bara kass pa att ta mej for att skriva nat. Jag undrar om du kan tipsa mej om hur man kollar hur manga some besoker sin blogg? Jag bloggar ocksa pa blogspot, men jag ar tragiskt dalig pa det tekniska att jag inte raknat ut det an (och jag har bloggat i flera manader nu!). tack/Nadja

MammaCita sa...

Nadja, jag blir alldeles glad! Jag menar absolut inte att ni måste kommentera hela tiden, lite smicker då och då funkar också ;) Jag blir bara så oerhört nyfiken på mina läsare!

Jag använder mig av My Statcounter (statcounter.com). Där kan du öppna ett konto anslutet till din blogg. Du fyller i uppgifterna, därefter får du en kod som kopierar. Sen loggar du in på blogger, väljer redigera och layout. Där skapar du en gadget som heter "html/javascript" och klistrar in din kod i den! Tadam!

Nadja sa...

Tusen tack! Du fick ett tack och en lank fran mej pa bloggen ocksa.