måndag 21 juli 2008

Jämt

Jag vill bara uppmärksamma att det står 50-50 i håromröstningen. Ni gröna vågare, ni har verkligen knappat in! Under tävlingens första dagar såg det onekligen ut som om jag skulle go blond, för ni andra bara smackade in de blonda rösterna varpå jag trodde att jag så för jävlig ut naturell. Nu kan man säga att mitt naturliga jag har fått lite upprättelse. Men frågan samt min ambivalens kvarstår, färga - inte färga? Fortsätt rösta !

2 kommentarer:

Casual Friday sa...

Efter att ha läst din blogg och genast känt ett spontant behov av att skriva en kommentar på inlägget om hårfärgerna så upptäckte jag snart att man MÅSTE ha något slags konto för att kunna kommentera!

Så, nu när 30 minuter har passerat medan jag registrerat och funderat så känns det inte så spontant längre. Jag har nästan glömt vad jag skulle säga, och känner ett behov av att erkänna att jag röstat två gånger. Systemet har fallerat. men andemeningen följer:

"naturligt rules"

sa hon som inte vet vilken hårfärg hon har eftersom det var så länge sen hon hade den. =o)

Kram på dig MammaCita

från den numera slackiga fredagen Casual friday

MammaCita sa...

Roligt att du hittade hit Casual friday! Jag blir ju förstås oerhört glad att du tog dig tid och krångel bara för att kunna kommentera och rösta i den viktiga håromröstningen.

Jasså, en färgare som röstar på naturell? Men det är väl typiskt, färgar man går man och sneglar på naturligt och har man naturligt blir man sugen på färg. En klassisk problematik.

Kram och välkommen hit!